Tots els plats van acompanyats de patata i verdura 100% ecològica i de proximitat, cuinades a la brasa.

Plats principals recomanats

Tomahawk

Majestuosa costella de vedella d’aproximadament 1kg.

Servida en pissarra, aquesta imponent peça de carn amb grassa intermuscular, que la fa impressionantment sucosa i plena de sabor, és ideal per compartir entre dos amants de la carn de vedella o per saciar la fam dels més carnívors!

Combinat brasa:

Aquest plat més accesible et dona la opció d’escollir dos d’entre les tres peces de carn, artesanalment preparades, que t’oferim: llonganissa de cuixa de porc, hamburguesa de vedella i/o pintxo de cuixa de pollastre marinada.

Corder

La carn de corder de pastura que servim és realment melosa i gustosa, provinent del ramat del pastor del Pinell de Brai.

Aquestes ovelles campen i s’alimenten lliurement per les terres adjacents al restaurant, afavorint així la qualitat d’una carn autènticament fresca i ecològica.

Entrants recomanats

Amanida de temporada

Vinguis en la temporada que vinguis, les amanides no et deixaran indiferent! Producte fresc, ecològic i de proximitat que, seguint la línea del restaurant, variarà la composició del plat segons l’època de l’any.

Plat Brasa Infantil

Per als més petits podreu escollir una de les tres peces de carn que oferim al COMBINAT BRASA, la qual anirà acompanyada d’una deliciosa patata feta a la brasa.

patates-amb-allioli-1

Pataques amb Allioli

Acompanya la teva beguda o el teu dinar amb aquestes rodanxes torrades de patata a la brasa guarnides amb allioli artesanal, una combinació addictiva!

Les patates que servim, tant en aquesta tapa com d’acompanyament dels plats, és un producte totalment natural i de proximitat, amb una textura agradable i un gust exquisit.

Postre recomanat

Músic de L'Ebre

Aquest assortit de cinc dolços típics de les Terres de l’Ebre no deixarà insatisfet a cap amant de la llepolia fina.

Al voltant de dos gotets de mistela ecològica i de proximitat, trobem cinc varietats fetes en un forn de llenya al poble del Pinell de Brai.

portes obertes~1

Portes Obertes

abrunet~1

L'abrunet

los comuns~1

Los Comuns

La cafetera

Cafè

Cafè amb llet

Tallat

Trifàsic bombó

Adreça i Contacte

Estació Pinell de Brai N-230b km.14
Via Verda Val de Zafán
43594
Terra Alta – Tarragona

Ubicació

ca