Qui Som

Els nostres objectius principals: fer un model de negoci ecològic i sostenible, preservar una part del patrimoni, crear un espai de descans i avituallament per tots els ciclistes i caminants de la Via Verda.

La Brasa Verda

CUINA ECOLÒGICA I DE PROXIMITAT

El nostre objectiu principal és que us sentiu a gust i que marxeu amb ganes de tornar!

Per això, a més de valorar l’entorn del que disposem, ambientem la jornada amb bon rotllo i un tracte proper i familiar. Hem escollit amb molta cura els productes que us oferim, la seva procedència, el·laboració, gust i aspecte, sempre procurant que marxeu amb bon gust de boca.

Som l’Imanol i la Lu, una família d’il·lusionats que, fa uns anys, vam deixar la nostra enfeinada vida al nord de Catalunya per abraçar la rural i familiar al sud, a les Terres de l’Ebre.

Després d’uns anys afincant-nos-hi, en van passar uns quants més fins que vam aconseguir els papers i permisos necessaris per començar físicament aquest projecte. 

El recolzament de familiars, amics i l’Ajuntament del Pinell de Brai, ha estat clau per anar encaminant la nostra empresa als objectius principals: fer un model de negoci ecològic i sostenible, preservar una part del patrimoni, crear un espai de descans i avituallament per tots els ciclistes i caminants de la Via Verda, construïnt alhora, un punt de trobada per qualsevol amant d’un àpat casolà fet a la brasa, de la naturalesa i de les bones vibracions!

El nostre restaurant, tot i ser la última parada del tram de la Terra Alta, està ubicat al bell mig de la Via Verda Val de Zafán, a 6 kms del poble El Pinell de Brai; a 9 km de Prat de Comte; a 11 km de Benifallet; a 14 km de Gandesa; i a 20 km d’Horta de Sant Joan. A part de tenir propers pobles amb encant, també podem optar entre diferents visites a llocs emblemàtics, sobretot relacionats amb la batalla de l’Ebre durant la Guerra Civil Espanyola; recórrer espais naturals de bellesa única; gaudir dels productes de la zona el·laborats amb la passió dels emprenedors; practicar esports d’aventura, activitats de relax i culturals.

L’accés a les nostres instal·lacions es pot fer des de la pròpia Via Verda o arribar amb vehicle des de la carretera, entrada que està en perfectes condicions perque hi pugui accedir qualsevol tipus de transport. L’estació disposa d’una extensa zona de pàrquing a tocar del restaurant i la Via Verda, que, tot i no comptar amb cobertura mòbil, disposa de servei wifi gratuït les 24h del dia.

Tant el restaurant com els lavabos, estan situats en dos dels edificis que eren part de l’antiga estació del Pinell de Brai: el magatzem de càrrega i els propis lavabos. Després d’anys d’abandonament i certa destrossa, hi vàrem abocar la nostra il-lusió i esforç per reformar aquest espai en un lloc lluminós, agradable, familiar i adaptat.

Ens considerem uns privilegiats de poder obrir portes cada dia en un entorn tan agradable, ampli i format per una bonica diversitat de flora i fauna.

combinat brasa pintxo pollo+llangonissa~1
Reprodueix vídeo

Vine i gaudeix

il·lusió i dedicació

La Lu i L'Ima

Som l’Imanol i la Lu, una família d’il·lusionats que, fa uns anys, vam deixar la nostra enfeinada vida al nord de Catalunya per abraçar la rural i familiar al sud, a les Terres de l’Ebre per a crear un espai de descans i avituallament per tots els ciclistes i caminants de la Via Verda

LOURDES

Gestiona la barra i la sala. Intentant sempre estar al 100% atenta perquè tothom es senti cuidat i com a casa.

IMANOL

Sempre el trobareu amb un somriure buscant el punt perfecte pel client i intentant ser cada dia un millor mestre graeller.

Adreça i Contacte

Estació Pinell de Brai N-230b km.14
Via Verda Val de Zafán
43594
Terra Alta – Tarragona

Ubicació

ca